Ελλάδα

Με αφορμή του <Polish Commerce Day> την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Σαρόγλειο Μέγαρο, Ρηγίλλης 1 ) το Τμήμα Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθηνά παρουσίασε στοιχεία σχετικά με την πορεία του Εμπορίου μεταξύ Ελλάδος και Πολωνίας.

Εισαγωγείς τροφίμων-εμπορικοί αντιπρόσωποι από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στη Πολωνία και καταστήματα ντελικατέσεν βρίσκονται στη Κρήτη προσκεκλημένοι της Περιφέρειας Κρήτης και της Πρεσβείας μας στη Πολωνία με κύριο στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών Κρητικών προϊόντων στη Πολωνική αγορά. Η πρωτοβουλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής πολιτικής εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κρήτης για την προβολή-προώθηση των Κρητικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» στα πλαίσια των διακρατικών συνεργασιών που αναπτύσσει με άλλους Ευρωπαϊκούς φορείς, υποδέχθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2017 αντιπροσωπία 50 ατόμων από τρείς (3) τοπικές ομάδες δράσης της Κεντρικής Πολωνίας , Ομάδα Τοπικής Δράσης «POLCENTRUM«, Ομάδα Τοπικής Δράσης «PRYM», Ομάδα Τοπικής Δράσης «PUSZCZA KOZIENICKA» και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης των αντίστοιχων περιοχών που δραστηριοποιούνται οι παραπάνω Ομάδες Τοπικής Δράσης.

Εννέα εκπρόσωποι διακεκριμένων εταιρειών συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών κινήτρων από την Πολωνία επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά και γνώρισαν την πόλη μέσα από ένα δομημένο αλλά και απαιτητικό πρόγραμμα.nk-widget